De misoโs van Ferm, zijn authentieke gefermenteerde Japanse smaakmakers, met een duurzame hollandse twist. Zo komen deze kikkererwten van Nederlandse bodem. Ze groeiden in de Noordoostpolder bij Laan Landbouw en werden gefermenteerd in het Groene Hart.
Miso is een smaakmaker die barst van de umami en in tal van toepassingen goed tot zijn recht komt. Menigeen die deze kikkertwenmiso proeft, heeft de associatie met kaas. Daardoor is deze miso een graag geziene aanvulling op een plantaardig dieet.
Wist je dat het fermentatieproces dat bij miso komt kijken er voor zorgt dat de proteรฏne uit kikkererwten beter opneembaar wordt? Dit komt doordat er tijdens het fermentatieproces eiwitten worden omgezet in peptiden en aminozuren en die zijn beter opneembaar voor het menselijk lichaam.
Wil je grotere hoeveelheden bestellen? Neem dan even contact op via de mail.
๐๐ฒ๐ฟ๐บ ๐ ๐ถ๐๐ผ | ๐๐ถ๐ธ๐ธ๐ฒ๐ฟ๐ฒ๐ฟ๐๐& ๐ฎ๐ฟ๐ฏ๐ผ๐ฟ๐ถ๐ผ
Kikkererwten, koji van arborio rijst, koji sporen (Aspergillus Oryzae) en zout.
-